Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

lördag 8 oktober 2016

Födelsedag

Ingen sol idag. Nu börjar höstfärgerna ta över. 
Igår fyllde år. Jag började gratta henne redan i tisdags då hon fick en spa-dag av mig  med massage ( finsk djupgående) och ögonbrynsplock och färgning samt fransfärgning.

Igår vaknade hon till ett paket med två böcker som jag vet att hon önskat sig. Två rätt så nyutkomna böcker om trädgård. Alla fingrar gröna och Skillnadens trädgård; ett ekologiskt trädgårdsskafferi. Det kan ju tyckas rätt egoistiskt att ge en sån present då jag vet att jag kommer att få ta del och njuta av vad nytt hon lär sig av dessa böcker, men ibland går det ju inte att undvika att slå två flugor i en smäll.
Igår kväll kom barn och barnbarn på besök för en familjekväll med tacos. Alltid lika mysigt att ha familjen samlad.
Dukat till familjekväll. Sedan fick kameran vila.

8 kommentarer:

 1. Ett varmt grattis till D! Och det där lät som helt underbara presenter för henne. Det är väl inte fel med presenter som fler kan njuta av, mest lär hon nog njuta själv.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack!
   Med åren så har "göra och njuta"-presenter blivit allt viktigare.

   Radera
 2. Stort GRATTIS till D i efterskott! Tycker du valde dina presenter med omsorg och slog nog fler än två flugor med en smäll. Jag menar det är ju du som sedan får njuta av åsynen av en vacker D med färgade fransar. Smart kille:-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack!
   Tänkte inte så, men ibland blir det bättre än vad som ens var tänkt. Som med mina lyckade foton.

   Radera
 3. Stort Grattis till D och vilka fina och omtänksamma presenter, inte ett ögonblick egoistiskt istället väldigt omtänksamt.

  SvaraRadera