Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

tisdag 8 november 2016

Tidens gång

Ofta påminns jag om tidens gång, f f a hur fort tiden går. Eftersom jag dokumenterar mycket här på bloggen så blir det oxå lättare att komma ihåg vad som hänt genom åren. Igår förmiddag när jag tittade ut så fastnade blicken på de tre björkar vi planterade när vi i november 2011 nödgades ta ner vår av sjukdom drabbade jättegran. Det är alltså redan 5 år sedan, men jag minns det som igår.
De tre björkarna har växt riktigt bra.

8 kommentarer:

 1. Ja, tiden går lika snabbt eller lika långsamt som den alltid har gjort men nog känns det som om det går allt fortare ju äldre man blir - hur nu det kan komma säg.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är mycket jag upplever annorlunda med tilltagande ålder. I ungdomens dagar, vem brydde sig då om tidens gång. Då fanns annat än väderlek och tidens gång att tänka på.

   Radera
 2. Ja tittar man på bilden från 2011 så ser man verkligen hur mycket de har växt på de åren.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, dom har växt på sig riktigt bra.

   Radera
 3. Oj, det var stor skillnad och fem år är ju ingenting. En av många fördelar med bloggen är just att kunna titta tillbaka och minnas, lite som ett fotoalbum fast på bloggen skriver man ju ofta en del också. Ja, tiden rusar, känns som jag inte hinner med riktigt så nu är det dags att tänka om.
  Ha en fin fortsatt... ja, vad är det egentligen för dag i dag ;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. B loggen är bra att ha som spegel.
   En fortsatt bra vinter då, eftersom första snön kom idag.

   Radera
 4. Tycker ärligt talat att vyn med granen - den friska alltså - var vackrare, men är riktigt impad över hus snabbt björkarna kar skjutit i höjden. Varför valde ni björkar i stället för att plantera en ny gran?

  PS. Ser ingen snö på marken hos dig. Grattis! Här är det ungefär en decimeter som ligger kvar... DS.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst var granen vacker, när den var frisk. Vi älskar björkar, dessutom antog vi att de skulle växa snabbare och bli nåt vackert även efter vår tid. Granen stal oerhört mycket ljus, därför oxå björkar som är mera ljusgenomsläppande.

   I morgondagens inlägg får du se att första snön kommit även hit.

   Radera