Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

måndag 14 november 2016

Veckans fisk på söndag

Söndagens middag blev oxå veckans fisk. D bjöd på frasig rödspätta med bakad purjolök, kokt potatis och brynt smör. Jättegott.

Efter middagen blev det en stund i Sinnesrorummet som det ofta blir på just söndagar. Ännu en vecka till handlingarna och Advent närmar sig med stormsteg.  
Veckans fisk.


Stillhet råder där ute i mörkret.

Ja, även här inne.

En sprakande brasa ger den perfekta inramningen.

6 kommentarer:

 1. Söndagsfisk på Getingstorp måste vara den perfekta veckoavslutningen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, ännu en sån där härlig veckoavslutning.

   Radera
 2. Fastnar på bilden på brasan. Det är riktig mys det:-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag förstår att du fastnar där. Att sitta vid en sprakande brasa och se och se mörkret lägra sig där ute är en speciell känsla.

   Radera
 3. Här är det som så ofta god mat, harmoni och en väldigt trevlig stämning. En sak är iallafall säker, jag tröttnar nog aldrig på att kika in här hos dig på Geingstorp. Även om du själv kan tycka att det är samma vyer så är det aldrig samma vyer för mig. Sinnesrorummet kan ha varit med förr men då var ljuset annat, era fyrfotade familjemedlemmar hittar på hyss eller bus och Osborne blir liksom vi alla äldre osv, osv.. Stämningar, årstider, växthuset och måltider, allt tillsammans gör att vilket jag tror, fler med mig gärna besöker Getingstorp via din blogg. Ha en fin kväll :-D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för dina vänliga ord!
   Ha de gott!

   Radera