Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

torsdag 15 december 2016

Morgon på Getingstorp

Varje morgon på Getingstorp startar med att jag kliver upp vid 6-tiden. Sigge brukar oftast komma upp samtidigt medan det tar lite längre tid för D, Nelson och Osborne. När alla vaknat så börjar dagen alltid med att våra tre killar går ut på morgonpromenad med matte.
Nelson, Osborne och Sigge
väntar på morgonpromenad
med matte.

8 kommentarer:

 1. Härligt för D att få så mysigt herrsällskap varje dag på morgonpromenaden :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja visst, så är hon oxå glad i sina herrar. Alla fyra!

   Radera
 2. Låter som en perfekt början på dagen med frisk luft i lungorna! Hoppas fjärde herren också får njuta lite vinterluft.
  Ha de´
  /Anette

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är njutbart att bara se dom promenera iväg. Fjärde herrn har det sparsamt med utevaro den här årstiden, men det går ju alltid att öppna ett fönster och ta några djupa andetag.
   Ha de gott!

   Radera
 3. Oj, helt frivilligt kl 6! Jag TVINGAS upp kl 7.30 av den där förbenade väckarklockan för att sonen ska till skolan, helger sover jag helst till 9.

  Fast är man väl vaken så kan det vara lite mysigt att få vara vaken alldeles själv.

  SvaraRadera
  Svar
  1. För mig blir det vid 6-draget alla dar i veckan, utan väckarklocka. Mörka vintermornar är väl ingen höjdare, men jag hinner med att göra undan en hel del vid datorn innan resten av familjen vaknar. Ett antal dagstidningar blir lästa, lite funderingar inför kommande V75, ev. bankärenden, genomgång av e-post etc. Sommarmornar däremot kan jag bli sittande och titta ut för att bara njuta av det jag ser.

   Radera
 4. Hahaha! Ser att speciellt Nelson vilar sig i form:-) En härlig bild!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nelson slösar aldrig på energin. Visst är det härligt att se alla så här tillsammans på bild.

   Radera