Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

lördag 31 december 2016

Vid varje slut finns en ny början.

Jag vet inte varför jag valde dagens smått dramatiska rubrik. Den bara poppade upp och jag tyckte att den lät bra, så bra att den får inleda årets sista inlägg. 
Inte så inbjudande idag kan tyckas men där ute
vill jag 
vistas ofta under 2017.
När jag tittar  i backspegeln så konstaterar jag att vi fixat ännu ett år här på vårt älskade Getingstorp. Med sedvanlig nyfikenhet på vad framtiden har att bjuda blickar jag nu framåt. Förvisso med större osäkerhet än vanligt inför vad som komma skall, men det är ändå med glädje och förtröstan jag går 2017 till mötes. Jag har ju D vid min sida.

Till dig som genom att titta in och lämna en kommentar på min blogg skänker ytterligare krydda till min vardag riktar jag ett stort Tack för det gångna året och önskar Dig ett Gott Nytt År!

8 kommentarer:

 1. Tycker rubriken är klockren! För så är det ju:-)
  Vi har ju redan önskat varandra ett Gott Nytt 2017. Det tål visserligen att upprepas, men jag vill också passa på att tacka dig för alla fina, personliga, ofta roliga och framförallt alltid ärliga kommentarer under 2016. Hoppas du vill fortsätta med det även nästa år!
  Ha det så gott:-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Självklart återkommer jag till din blogg 2017. Där jag med all säkerhet kommer jag att lära mig att se mera av det där som vi "vanliga dödliga" vanligtvis inte ser. Ett nytt roligt bloggår ser jag fram emot.

   Radera
 2. Jag ser fram emot att få "vara med" på Getingstorp även under 2017. Det är alltid trevligt att titta in här! Önskar er ett fint och bra 2017!

  SvaraRadera
 3. Det är alltid lika roligt när ni "tittar in" här och jag med FREEDOMtravel får ta del av vad som händer där ute i den stora världen. Allt gott till er under 2017!

  SvaraRadera
 4. Fin rubrik!! Önskar dig ett gott nytt år! /Åsa

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Önskar oxå dig ett riktigt Gott Nytt År! Kommer nu på att det är länge sedan jag tittade in hos dig. Jag dyker snart upp igen.

   Radera
 5. Hej!
  Jag har följt din blogg länge man aldrig tidigare kommenterat. Kom in på den via Anna och Jans blogg " man ser floden" , där du är en flitig kommentator :). Så trevligt att följa er tillvaro på ert underbara Getingstorp( vilket hus och vilket läge)!!
  Vi har ett litet hus i Portugal ( fast vi bor i Sverige) så vi har faktiskt haft glädjen att träffa Anna o Jan.
  Är också från grunden ångermanlänning, vilket aldrig är fel eller hur? ;) .
  God fortsättning och tack för denna fina och trevliga blogg som jag med stor behållning kommer att fortsätta följa

  SvaraRadera
  Svar
  1. Välkommen! Alltid trevligt med nya besökare. Från Ångermanland dessutom, det gillar jag. Så kul att du träffat Anna och Jan som jag följt i många år.

   Tack för dina lovord, kul att du gillar min blogg och gärna återkommer. God fortsättning och välkommen åter!

   Radera