Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

tisdag 31 januari 2017

Klockrent 2

Jag trodde det skulle vara någorlunda lätt att hitta  innehåll att publicera under rubriken klockrent, men icke. Idag hittade jag dock denna högaktuella uppmaning. Den om någon är väl klockren i dessa dagar.

Henrik Bejkes foto.
Klockrent!

16 kommentarer:

 1. Bravo!! Den var verkligen klockren!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja,den kan jag kalla en regerätt bjudning.

   Radera
 2. Den var verkligen KLOCKREN! Här hoppas jag på "sooner rather than later".
  Kan säga att jag aldrig varit speciellt intresserad av politik och religion också för den delen. Men sedan Trump installerades och Brexit närmar sig sitter till och med jag framför tvn och kollar. Vet inte om du har BBC, men om du har kanalen så rekommenderar jag "100 days" klockan 20:00 varje vardag. Där går två journalister (en sitter i Washington och den andra i London) igenom dagens händelser i USA och England. Ett otroligt bra och sevärt program med intervjuer med mera.

  Varken du har BBC eller inte så kan du värma upp med den här videon i stället om du vill: https://www.youtube.com/watch?v=Um4B_mtxvjI . Makabert, visserligen. Men man ler ju ändå lite, vilket verkligen kan behövas i dessa politiskt så mörka tider...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Intresserad eller inte så finns politik och religion på något sätt påtagligt med i allas vår vardag. När stollar som Trump får härja fritt så blir det smått omöjligt att blunda.
   Jag brukar titta på BBC och CNN, men har inte fastnat speciellt för det inslag du nämner. Får ta mig en extra titt.

   Det där youtubeklippet gick inte att hitta. Alltför makabert kanske, vad vet jag.

   Radera
 3. Haha, den muren röstar jag på! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är vi nog många som gör.

   Radera
 4. Ha, ha! Klockrent!
  Det är inte så kul för oss utlänningar i UK nu, tråkigt med Brexit och krypandet för Trump.
  Ha en bra dag!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej, det är en tråkig utveckling. Ha de gott ändå!

   Radera
 5. Bekymmersamt med denna person som nog inte är sund, på drygt en vecka har den pompösa och lättkränkta personligheten lyckats skapa kaos i världen. Vad kommer inte att hända under kommande fyra år? Jag har nog aldrig känt mig så otrygg med läget i världen som jag gör just nu.

  Måtte det hända något så man kan avsätta honom innan han ställer till mera elände.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är med viss bävan jag öppnar tidningarna på morgonen. Visst är det otäckt och det är ju faktiskt på riktigt.

   Radera
 6. Ett önsketänkande kanske! Jag har kommit till det stadiet så jag läser tidningarna med hjärtat i halsgropen numer, vad har han gjort sedan igår...man vet aldrig. Riktigt otäckt är det!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Då är du och jag i samma känsloläge när vi startar dagens nyhetsgenomgång. Ju mera påtaglig galenskapen blir desto mera osannolikt är skeendet.

   Radera
 7. Haha.. den var bra, riktigt bra. Fast ska jag vara ärlig så vet jag inte om jag kan hålla med av den orsaken att jag är för dåligt insatt. Det blev inte så mycket nyhetstittande i Kuching och nu här hemma är det så mycket annat som tar min tid. På fredag ska vi till Domstolen igen och det känns inte roligt alls. Så Trump får vänta för min del, kan ju ändå inte göra något mer än att möjligen tycka och det kan jag göra vid ett senare tillfälle.

  SvaraRadera
  Svar
  1. För egen del vågar jag nog påstå att det inte är möjligt att vara dåligt insatt då alla nyheter domineras av Trump och vad han behagar besluta. Förhoppningsvis är Trump borta innan du hinner tycka till.
   Jag förstår om det där långdragna ärendet i domstolen känns som en trist historia.

   Radera
 8. Hahaha! Bygg tak på den också så han inte smiter! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kanske kan han lära sig nåt om han har ett litet andningshål. Han är dessutom bevakad av "han där uppe".

   Radera