Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

fredag 28 april 2017

Inför helgen

En lång härlig helg går vi till mötes och om de nuvarande prognoserna håller så kommer våren på riktigt i sällskap med min favoritmånad maj. Det innebär i bästa fall att det blir grillpremiär på Första maj och att grillmåltiden intas i växthuset.
D har som brukligt fixat ny helgbukett
i mitt TV- / datorrum.

Osborne och Sigge samsas gärna i
mattes Howard TV-schäslong.

7 kommentarer:

 1. Har matte knä och famnen full då hon tittar på tv? Eller passar de på?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är nog både och som gäller. Finns det inte plats så kan oxå husses fotpall få duga.

   Radera
 2. Ja, även här ska det bli fint på söndag och ungefär 8 dagar efter det. "I believe i when I see it". Å jag hoppas inner ligt att prognosen håller för er middag i växhuset som du längtat efter så länge - det blev ju inte av till Påsk. Håller tummarna för dig och för oss (som håller på att frysa häcken av oss här nere...)

  Ozzy och Sigge - sååååå himla söta dom är i schäslongen. Å Ozzy verkar ta för sig där:-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Om vi alla håller tummarna så vore det väl tusan om vi inte får till det som vi vill ha det oavsett var vi befinner oss.

   Visst är killarna söta. Det bästa är att dom trivs så bra tillsammans och respekterar varandra, men i slutändan så är det Sigge som bestämmer.

   Radera
 3. Ja, vi tog ju tydligen med oss solen så nu kan det bli grillpremiär!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var precis vad jag hade hoppats på. Tusen Tack!

   Radera
 4. Vi har ett fantastiskt vårväder idag. jag antar att ni har det likadant, så det blir nog grillpremiär hos er i morgon! :)

  SvaraRadera