Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

onsdag 3 maj 2017

Bortglömd premiär

 Jag glömde i gårdagens inlägg att nämna ytterligare en premiär den Första maj. Då körde jag nämligen min första sopåkartur för säsongen. Nu får jag se till att hålla koll på när D lagt soppåsen i korgen på elmoppen, då är det dags för en tur.
Där nere där vägen slutar står
målet för sopåkarturen.

På väg hem igen njuter jag alltid av den här vyn.
En vy i ständig förändring.

Hemma igen. Så prydligt det blev med
ny gärsgård runt nedre parkeringen.

8 kommentarer:

 1. Det där, det var en riktigt bra premiär! Och prydligt är bara förnamnet.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, nu när jag får släppa gräsklippningen så är sopåkandet en av de få återstående sysslorna så visst kändes det som en bra premiär. Nu får jag bara komma ihåg att kolla korgen på moppen så att den inte blir överlastad. Kul att du håller med mig om gärsgårn.

   Radera
 2. Så otroligt vackert! Tack för fina bilder!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Roligt att du tycker om bilderna.

   Radera
 3. Älskar andra bilden - vilken vy!!! Så himla kul att du fortfarande orkar med sopåkerturerna. Fortsätt med dom. En fröjd att se vyerna från din moppe:-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag fastnar alltid vid den där vyn på vägen hem. Inte hade jag trott att jag skulle "kröna karriären" som sopåkare. Men, livet bjuder på överraskningar och är inte alltid förutsägbart. De vyer jag ser idag är i a f vackrare än de jag mötte som fängelsechef.

   Radera
 4. En värdefull premiär icke att förglömma :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej, som läget är nu så är den extra viktig för mig.

   Radera