Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

fredag 30 juni 2017

Klart är det och snyggt blev det

Växthuset ger nu ett helt nytt intryck.
Vid 22-tiden igår kväll så lade D den tredje och sista strykningen på växthusdörrarna. När jag tittar ut nu på morgonen så älskar jag vad jag ser. Så snyggt det blev.
I just love it.
Nu dröjer det nog många år innan det krävs ytterligare uppfräschning. Linoljefärg känns pålitlig, men så kräver den oxå så mycket mera av den som målar.

8 kommentarer:

 1. Oj, så snyggt det blev. Det syns verkligen att det inte är något hastverk!

  SvaraRadera
 2. Kul att du gillar det. Det tog sin modiga tid. D kan inte stava till hastverk, det är gediget arbete som gäller.

  SvaraRadera
 3. Det blev verkligen ett par fina dörrar, det där! Det blev en fin kombination med den vita stommen och den grå muren, det syns tydligt på den sista bilden.

  SvaraRadera
 4. Kul att du gillar det du ser. D är oerhört noga med färgnyanser och kombinationer, vilket oxå jag blivit med tiden ju mera jag lärt mig om färger.

  SvaraRadera
 5. Kan ju inte annat än att upprepa vad som tidagare redan skrivits här, det blev ju ett väldigt lyft och så jättesnyggt! En glädjande förändring, skapat med omsorg.

  SvaraRadera
 6. Ett jättesnyggt lyft säger det mesta.

  SvaraRadera
 7. Ska inte säga nå't;-) Är ju totalt i minoritet här så... Huvudsaken är ju att du och D gillar vad ni ser, eller hur!!!

  Måla har jag faktiskt alltid gillat - enda hantverket där jag inte besväras av tummen mitt i handen om man säger så.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du har förstått och tänker så rätt.

   D älskar att måla och är en fena även på det hantverket.

   Radera