Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

söndag 2 juli 2017

Långa dagar

Blåsten har rivit ner massor av kvistar och blad.
Bra med gräsklippning i morgon då.
Eftersom jag inte klarar av att ta mig ut alla dagar så känns dagarna extra långa. De dagar jag kan gå ut så väntar jag tills solen är på nedgång. Det känns behagligare då.
När solen är på nedgång

så är det dags för D att vattna.
Härliga färger.

Visst blev de nymålade växthusdörrarna ett lyft.

9 kommentarer:

 1. Ni ha det iallafall väldigt fint på er "lilla plats på jorden". Mycket att njuta av när jag ser på bilderna. Kan förstå att det blir långtråkigt de dagar du inte kan ge dig ut så nu hoppas vi på en skön och behglig fortsättning på sommaren, där du är.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla du! D ser till att "vår lilla plats på jorden" alltid är i toppskick.

   Radera
 2. Läckert när man ser det gula i dörrarna återses i den gula mossan på bergknallen som tittar upp. Det binder ihop dörrarna mer med omgivningen. Jag tycker den gula färgen är hur läcker som helst, jag förstår dock också det som BP varit ute efter. Otroligt fint är det och allt ser ut att trivas!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är det fascinerande hur färger inverkar både på omgivningen och på oss som betraktare. Häftigt att du hittade kombon med mossan på bergknallen.

   Radera
 3. Just nu blåser det rejält här också. Tråkigt att du måste vänta in kvällningen innan du ger dig ut. Får hoppas att det inte blir många dagar som du måste vistas inne. Ni har det så fint i era omgivningar. Något att vila ögonen på!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det blåser något kraftfullare hos er kan jag tänka. Det är lättare att stå ut med att vistas inomhus om ögonen har nåt vackert att vila på där ute.

   Radera
 4. Grattis Steve till sommarväder, även om du inte orkade ta del av det, men en klarblå himmel har jag inte sett här på ett tag. Okej då, ett stycke blå himmel visade sig här mellan klockan 2 och 3 idag, men resten av helgen var grått.
  Unnar dig verkligen fina och behagliga stunder på kvällen. Å det är då en himla tur att det är ljust så länge så att du kan både njuta och ta så fina bilder. Här är det förresten alldeles för kallt för att sitta på balkongen under kvällen...

  Som du vet är jag ärlig. Många gånger skojar jag till det också, både på min blogg och i mina kommentarer. Gör ett försök nu också och hoppas verkligen att du inte tar illa upp...

  Skrattade gott när jag såg sista bilden. Att du tog den med växthuset och de faluröda husen i bakgrunden - ja, där fick jag liksom vatten på min kvarn. Dörren på växthuset skär sig ju totalt med omgivningen. Ditt "fel" Steve, du tog bilden;-)))

  Å jag andas ut en aning när jag läser att Emma delvis förstår vad jag menar.

  PS. Bra final i Confederation Cup. Tyskland vann på grund av ett misstag. Segern var inte välförtjäntad, men Tyskland är ju Tyskland - disciplinerad och huvudet längre i försvaret. Kollade du Vidals frisyr - tuppkam och tatueringar på skallen - herregud så fult. DS.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är ju det som är så svårt med foton! Man ser inte allt som gör att helhetsintrycket blir så bra. Men jag "förstår" kombinationen med denna gula mot falurött för jag har sett det så många gånger och jag vet hur snyggt det är i verkliga livet med all grönska omkring.

   Men ibland kan det också vara så att det är bra med utropstecken!

   Radera
  2. Nåt stillsamt ! som jag tycker dörrarna är kan visst vara ok.

   Radera