Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

måndag 3 juli 2017

Finbesök


Igår kom Liv på besök med mamma Sara och pappa Per. Precis en sån där energikick som jag behöver just nu. Livs bubblande skratt griper direkt tag i Morfars hjärta.
Nu äter Liv oxå vanlig barnmat.

Mums, så gott!Mätt i Mormors famn.

Ett uttryck för D:s kreativa sida. En gammal 
tavelram nymålas och med hönsnät och 
bilder av Liv så blev det en vacker tavla. 

10 kommentarer:

 1. Vad trevligt med besök av lilla Liv och hennes föräldrar! Hälsningar från Zakopane i södra Polen (ligger lite, lite efter på bloggen)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, såna besök ger en extra kick.
   Zaskopane kommer jag ihåg som en skidsportort med svenska framgångar på 60-talet.

   Radera
 2. Skrattade lite åt första bilden där det står en colaburk framför lillstumpan. Akta så inte BVC får se den bilden! HAHA!

  Tavlan är jättefin och riktigt bra. Jag hade också en tavla som jag satte upp foton på. Det blir liksom på ett annat sätt än att ha allt på dator eller i mobilen. Jag skrev även ut en serie med små foton som jag satte magneter på så att de kunde sitta på kylskåpsdörren hos oss och våra föräldrar. Det var uppskattat.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mamma Sara gillar Cocacola. De flesta av oss dras med nån onyttig last. Ingen fara att Liv hamnar där tror jag. För henne tillåts inga som helst onyttigheter.

   Radera
 3. Så härligt med barnbarnet på besök :) Vilket underbart namn på den lilla :) Känn dig stolt nu :) Mormor måste också få ett beröm för den fina tavlan :)

  www.nacka144.se

  SvaraRadera
  Svar
  1. Klart jag känner mig stolt. Berömmet framfört till Mormor

   Radera
 4. Kan tro att mycket glädje förmedlas när lilla Liv kommer på besök. Det går ju så fort när de är små med dagliga framsteg, som att börja äta barnmat, krypa och gå. Måste vara väldigt givande att få ta del och vara med lite då och nu. Gissar att de inte bor så väldigt långt borta.
  D:s skapelse, tavlan, den är ju hur fin som helst, skapad med enkla medel och helt unik. Upphör nog aldrig att förundras över hennes påhittighet och skaparglädje.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag är glad att jag får vara med om det här första "stapplande stegen". Det händer ju så mycket, så snabbt. D:s kreativitet är jag förvisso van vid, men jag kan ändå förundras över vad hon kommer på.

   Radera
 5. Här fick jag ju förstås förstora bilderna för att se söta Liv lite närmare. Å hon ÄR söt!!!
  Dessutom la jag märke till att hennes mamma matar henne med en limegrön sked - gillas skarpt som du förstår:-)

  Sedan har Liv en röd fläck på armen. Vad är det? Ett konstigt födelsemärke eller en brännskada eller...

  ist men inte minst har din D och jag en sak gemensam - kreativiteten. Jag använde också hönsnät till några av mina "datorkonstverk". Himla kul faktiskt!!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Limegrön sked, så det kan bli.
   Hon har ett födelsemärke på armen som går bort med tiden.
   Vilken gåva att ha all denna kreativitet.

   Radera