Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

söndag 17 september 2017

Aj, aj, aj

Nu är vi inne i den brytningstid som ofelbart leder till att sommaren lämnar oss och hösten gör sitt intrång.
Löven börjar så smått börjat gulna på våra björkar.
De mörka höstmolnen slukar sommarresterna.8 kommentarer:

 1. Ja, någonstans finns det liksom ingen återvändo. Fast oktober kan vara nog så härlig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är väl mest det där som kommer efter oktober som jag "bävar" för.

   Radera
 2. Trodde av rubriken att du gjort dig illa! Tur att så inte var fallet. Att de mörka höstmolnen slukar sommarresterna låter nära nog nästan poetiskt och bilden till är väldigt passande med hålet mot det blå. Hösten brukar vara vacker därhemma när naturen byter färg, får hoppas på många fina dagar i september.
  Här i Kuching intet nytt mer än att vi kommit in i rätt tidsrytm efter den långa resan. Vi ligger bara sex timmar före men resan från dörr till dörr tog ganska precis 24 timmar. Ha en forsatt fin söndag Steve!

  SvaraRadera
 3. Tack! Tänkte inte på att rubriken kunde vara vilseledande. Visst har oxå hösten sin charm, men det är väl det där med att jag känner mig mera begränsad när sommaren är över som gör att jag ibland har svårt att se charmen.
  Skönt att ni snabbt kommit in i rätt rytm "hemma" i Kuching. Ha de gott!

  SvaraRadera
 4. Jo, så är det...men med tanke på att hösten kom väldigt tidigt i år så hoppas jag att oktober kan vara riktigt härligt så vi kan ladda batterierna innan november gör sitt intrång i våra liv.

  SvaraRadera
 5. Är ingen höst- och vintermänniska, mest på grund av de korta dagarna och kylan.
  Men fick ändå ett gott skratt när jag såg bild nummer 2. Det blåa hålet måste ha legat exakt över Getingstorp. Här tänkte jag direkt på det blåa hålet inklusive solen som visade sig över mitt bostadsområde idag. Trodde knappt mina ögon när allt omkring såg ut precis som på ditt foto, men jag kunde njuta av 23 grader på balkongen i några timmar.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Där ser man, Täby och Getingstorp har nåt gemensamt.

   Radera