Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

måndag 18 september 2017

Kompisar

Sigge och Osborne är riktiga kompisar som samsas i vått och torrt. På mornarna går Sigge ut först. Sedan går matte och Osborne ner till postlådan och hämtar dagstidningen. När dom kommer tillbaka så sitter Sigge och väntar på trappan för att följa med in. På sistone har Sigge t o m börjat följa med när Osborne och matte går på den dagliga skogspromenaden. 
Sigge och Osborne samsas gärna 
i mattes schäslong.

6 kommentarer:

 1. Vilken härlig bild av Sigge och Ozzy! Kul att Sigge har blivit aningen "modigare" och följer med på skogspromenader. Efter hans olycka blev han ju nästan en innekatt. Går han fritt eller i koppel? Jag menar i fall han skulle få för sig att ge sig ut på en egen utflykt. Han är ju ändå en katt om man säger så...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är dom härliga. Sigge går fritt, men efter olyckan så ger han sig inte iväg på några utflykter utan håller sig hemma och verkar nöjd med det.

   Radera
 2. Skönt att ha en kompis i livet! :)

  SvaraRadera