Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

tisdag 31 oktober 2017

Motvikter

När jag sitter vid datorn och tittar ut ser jag detta.

Bra då att som motvikt ha denna skärmbild.

8 kommentarer:

 1. Förstår vad du menar, men kompositionen av den första bilden är faktiskt riktigt bra.

  Sedan måste jag faktiskt berömma ditt andra foto, inte bara för skärmbilden utan för kvalitén. Försökte igår fota av skärmen för dagens fotoutmaning. Jag lyckades inte få till det, och fick göra en skärmdump i stället...

  En sak till som lilla observanta jag la märke till är hur du lagt upp dina ikoner/appar. Så himla roligt att se att det inte finns två personer som har identiska "upplägg" på ikonerna. Har du tänkte på det? Kolla D:s skärm så ska du få se. Eller så får jag äta upp det jag skrivit nu;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag gillar oxå första bilden, men gillar ännu mera det jag ser på den andra. Det där med att fota skärmen blev en lyckträff den här gången, brukar annars aldrig bli nöjd.
   Visst har jag noterat att D:s och mitt ikonupplägg inte alls är lika så där har du rätt. För egen del så gjorde jag bara som jag vill ha det. Ordning och reda och väl överskådligt. Sån är jag.

   Radera
 2. Härlig rubrik 👍 Så passande 👌 Jag gillar dem båda 👏

  SvaraRadera
 3. Svar
  1. Ja, den är skön att sjunka in i.

   Radera