Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

måndag 30 oktober 2017

Trädgården levererar

Till söndagmiddag bjöd D på kyckling i krämig parmesan- och timjansås med rostade rotsaker. Kycklingen utbytt mot quornfilé och rotsakerna inte samma som i receptet då D alltid anpassar recepten efter vad vår egen trädgård har att bjuda och det är en hel del fastän vi är inne i de sista skälvande dagarna av oktober. 
Som alltid vackert och välsmakande
när D bjuder till bords.

8 kommentarer:

  1. Smarrigt värre 👍 Valet av vin till då?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det blev Cline Zinfandel, en av våra röda favoriter.

      Radera
  2. Kul att ni fortfarande kan skörda egenodlade grönsaker! Receptet är väl värd att testa, och jag behöver inte ens byta ut kycklingen;-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det blir enkelt värre för dig att "sno ihop" den rätten.

      Radera
  3. Det är suveränt att kunna hålla sommaren kvar så länge som möjligt! Mumsigt är det också! :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Suveränt är ordet. Det gäller att försöka på alla sätt man kan.

      Radera
  4. Oj vad gott det ser ut! Inte minst de egenodlade grönsakerna! Här blev det gulaschsoppa idag - gott :) (Så för en gångs skull kött alltså, annars är det ju mest fisk hos oss)

    SvaraRadera
  5. Gulaschsoppa låter gott. Jag ska be D göra en sån vegetarisk variant. Vi äter soppa en dag i veckan, oftast måndagar.

    SvaraRadera