Som alltid vackert och välsmakande när D bjuder till bords. |
Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.
måndag 30 oktober 2017
Trädgården levererar
Till söndagmiddag bjöd D på kyckling i krämig parmesan- och timjansås med rostade rotsaker. Kycklingen utbytt mot quornfilé och rotsakerna inte samma som i receptet då D alltid anpassar recepten efter vad vår egen trädgård har att bjuda och det är en hel del fastän vi är inne i de sista skälvande dagarna av oktober.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Smarrigt värre 👍 Valet av vin till då?
SvaraRaderaDet blev Cline Zinfandel, en av våra röda favoriter.
RaderaKul att ni fortfarande kan skörda egenodlade grönsaker! Receptet är väl värd att testa, och jag behöver inte ens byta ut kycklingen;-)
SvaraRaderaDet blir enkelt värre för dig att "sno ihop" den rätten.
RaderaDet är suveränt att kunna hålla sommaren kvar så länge som möjligt! Mumsigt är det också! :)
SvaraRaderaSuveränt är ordet. Det gäller att försöka på alla sätt man kan.
RaderaOj vad gott det ser ut! Inte minst de egenodlade grönsakerna! Här blev det gulaschsoppa idag - gott :) (Så för en gångs skull kött alltså, annars är det ju mest fisk hos oss)
SvaraRaderaGulaschsoppa låter gott. Jag ska be D göra en sån vegetarisk variant. Vi äter soppa en dag i veckan, oftast måndagar.
SvaraRadera