Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

onsdag 17 januari 2018

Inte mera efterlängtat idag

Så verkar då vintern ha bestämt sig för att komma även till Getingstorp. Ännu mera snö faller och nu måste nog D ta ut snöslungan för att frigöra gångarna på tomten. Igår plogade grannen vår väg för första gången denna vinter. Det var den senaste plogstarten sedan vi flyttade hit 2008. De första åren skedde första plogningen oftast i början på december, 2010 så tidigt som den 10 november.
Nu börjar jag känna mig insnöad.

Och vem vill känna sig så.

4 kommentarer:

 1. Jo tack, nu kom den där snön jag har frågat efter (så det kanske är mitt fel!). Nu tycker ju jag att det kunde ha fått räcka så, och sen hade det kunnat få ligga kvar och varit vackert vitt ett tag, men inte då, här regnar det nu så det blir väl bara grått och slaskigt ändå...

  SvaraRadera
 2. Nej, jag beskyller inte dig för snön. Det blir visst en vintervecka nu, men sen vankas det visst mildväder igen.

  SvaraRadera
 3. För du dagbok eller?! Jag menar att du kommer ihåg när de första plogningarna skedde. Eller så har du bloggat om dom;-) Förstår att du känner dig insnöad, det gör jag också. Hos dig är det åtminstone vitt, vilket det inte är här. Ska också blogga om vädret ikväll.

  SvaraRadera
  Svar
  1. När vi flyttade hit så noterade jag vissa händelser noggrant så det har bara blivit några noteringar genom åren, men att strikt föra dagbok är inte riktigt min grej så det har stannat vid några noteringar.
   Ska det vara vinter så ska det vara vitt. I lagom mängd dock.

   Radera