Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

tisdag 27 februari 2018

Om en månad så....

Blåsigt och bistert idag. Typisk innedag, säger D efter att hon och Osborne varit och hämtat morgontidningen. Som en härlig kontrast till det bistra  är det allt mera tilltagande ljuset. För att inte tala om fågelsången. Inte konstigt att jag en dag som denna är i vårtankar igen.
Så här  såg det ut vid jordkällaren den 27 mars i fjol.
Då passade jag oxå på att njuta av  
vårsolen.10 kommentarer:

 1. Hej där Steve! Jag förstår att ni har det snöigt ännu men som du säger, snart njuter du i solen igen!

  Jag kom på att jag inte svarat på kommentarer på mitt Lördagsgodis men nu har jag gjort det. Du nämnde att du inte längre kan se antalet besökare. För ca ett år sedan gjorde Blogger om användarsidan - attans skitstövlar, tycker jag om det! - och tog bort den där översikten man hade, den var suverän särskilt när man har flera bloggar. Nu hittar du antalet besökare under flik Statistik. Har du tittat där? Det är rätt kul, då kan du även se vilken tråd som har lästs av flest besökare eller hur de har hittat din blogg mm.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej svejs! Visst känns det skönt att snart sitta där ute igen.
   Tittade in på statistiken, men den jag hade förut var bättre då den oxå visade antalet unika besökare och varifrån de kom. Men, som sagt, nu har jag släppt det där med statistik. Det roligaste tycker jag är att ha ett antal besökare som alltid återkommer och som jag lär känna lite bättre.

   Radera
 2. Den sista bilden är precis vad jag behövde idag. Total och perfekt njutning. Ser helt underbart ut med tanke på 13 minusgrader ute. Å en månad går ju som tur är fort.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag gillar oxå den bilden, den inger hopp.

   Radera
 3. Svar: Du är verkligen uppmärksam måste jag säga. Täby Centrum har tre parkeringsgarage under jorden. P1 är rosa (tyvärr), P2 är limegrönt och P3 är gult. Jag väljer till 99 procent P1, då däcket är det enklaste att komma in/ut ur. Så nu vet du det. Inte för att du bryr dig, men ändå;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, jag är nog rätt uppmärksam, eller petig kanske några tycker.
   Det är klart jag bryr mig även om jag inte ligger sömnlös i funderingar över parkeringshusen i Täby C.

   Radera
 4. Det finns hopp om våren alltså...fast det gäller att ha tålamod! Hehe!

  SvaraRadera
 5. Hopp är en härlig ingrediens i tillvaron. Att alltid kunna se en ljusglimt runt hörnet blir inte så tålamodsprövande.

  SvaraRadera
 6. När Bore släpper taget går det fort! Skulle inte alls förvåna mig om det är lika blommig vid källaren i år den 27 mars. Här blommar snödropparna för fullt, fast knockade och tilltufade av snön. Trappfika ser jag fram emot!
  Jag vet vad som saknas på TV... Let´s dance!
  Ha det så gott
  /Anette

  SvaraRadera
  Svar
  1. Trappfika är inte dumt. Inte heller Let´s dance. Ha de gott!

   Radera