Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

måndag 2 april 2018

Påsken till ända

Påskhelgen har D och jag firat här hemma i all enkelhet. Helgen har varit extra njutbar då vädrets makter stått oss bi. Det begynnande ljuset är  en energiboost som heter duga. Allt jag tar mig för blir både lättare och roligare. Härliga tider stundar.
Tulpaner hör förstås påsken till.

D bjöd på en läcker buffé på Påskafton.

Buffén avnjöt vi ute i glasverandan där
Osborne oxå bänkat sig.
Sigge älskar eftermiddagssolen i just detta fönster.

                                         

Mera tulpaner.

12 kommentarer:

 1. Härliga påskbilder! Och visst har det varit en fantastiskt vacker påsk med strålande solsken och hopp om vår.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hoppet behåller vi även om det finns farhågor om snö igen.

   Radera
 2. Underbara bilder som vittnar om trivsel och Vårkänslor på Getingstorp!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Trivsel och vårkänslor går hand i hand på Getingstorp.

   Radera
 3. Helt underbara bilder. Å vädret var ju verkligen helt fantastiskt och är det än faktiskt. Nej, det är bara Skåne som har fått en decimeter snö idag enligt min favokollega Yvonne som är där nu, vi ska få 8-10 plusgrader på torsdag:-)

  PS. Absolut älskar din bild på Sigge. Snacka om att kunna njuta till hundra procent! Det kan den katten. Ungefär som ni njöt av buffén kan jag tänka mig:-) DS.

  SvaraRadera
 4. Hoppas nu att snön nöjer sig med att göra avtryck i Skåne. Visst är det härligt att kunna fånga njutning på bild. Sigge har mycket att lära oss.

  SvaraRadera
 5. Det är ju som man vill fira påsken igen då man ser en buffé, jag älskar att småplocka liksom. Drar också på smilebanden åt de fyrbenta vännerna som njuter. Jodu nu är man stolt Timrå fan... ett tag... riktigt kul och bra kämpat... det kan gå vägen... 50-50.

  www.macka144.se

  SvaraRadera
 6. Visst är det härlig att se sina fyrfota vänner må bra. Jag hoppas att du fortfarande kan vara stolt fan efter morgondagens drabbning.

  SvaraRadera
 7. Nu är jag ännu stoltare över min hembygd!!! Nu är vi åter i SHL. De här unga grabbarna har gjort en fantastisk stark resa. Jag satt länge kvar och såg eftersnacket, intervjuerna, såg några kamrater som firade på isen, de hade flygit ned, en del åkte buss... jag tror det är 82 mil... det var en enorm klack, starkt att följa sitt lag så! Det här är kul för bygden och hockeygymnasiets framtid. Alla pratade väl om sina lagkamrater, alla sa grabbarna. Vår målvakt var i storform, ingen konst att vakta målet med så underbara backar sa han. Ingen framhävde sig själv utan detta var en resa tillsammans. En av grabbarnas farfar har jag jobbat med, tyvärr fick han aldrig uppleva de sista matcherna... Farfar var ett stort fan av Timrå Ik, jag minns bilden i tidningen när grindarna sprängdes 1972 då farfar Wedin klättrade över den stängda grinden och alla bara skulle in... jag minns vi stod som sillar. Jag hade tagit mig dit minst 3 timmar före. Jag minns inte om det gick att räkna alla... Detra var kul :)

  SvaraRadera
 8. Jag förstår att det här väcker härliga minnen hos dig. Nu får ni suga på karamellen och njuta av stunden där uppe.
  Det verkar vara ett härligt lagbygge som gjorts och förhoppningsvis har en bra grund lagts för att Timrå ska bli ett stabilt SHL-lag. Som du ser kunde jag inte avhålla mig från att skriva ett inlägg om den här starka prestationen.

  SvaraRadera
 9. Tänk att få burra ned ansiktet i den pälsen ...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det kan jag göra just nu då han ligger och spinner vid mitt tangentbord.

   Radera