Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

fredag 15 juni 2018

En tapper kamp

Den senaste tidens intensiva värme sätter förstås sina spår, men trädgården vägrar vika ner sig och bjuder ändå på härlig grönska som du ser på bilderna nedan.
Trädgårdens växter för en tapper kamp och bjuder på 
sköna miljöer.

Gräsmattorna repar sig bra efter värmeböljan.

Björkarna sviker aldrig.

Ståtliga står dom där och slösar med sin grönska.


4 kommentarer:

 1. Det är nog bara gräsmattan som verkar ha förlorat kampen mot fem veckors sol. Resten av ditt fantastiska Getingstorp verkar njuta för fullt av den här sommaren, inklusive du själv faktiskt. För dagarna har ju blivit lite svalare nu och det blåser ju lite. Så man hinner liksom inte svettas heller. Ja, det kände min man och jag idag när vi gick lite upp och ner i sisådär åtta kilometer.

  PS. Vilken match va'!!! Portugal-Spanien alltså. Jag njöt. Hoppas att du också gjorde det. Ja, du fick ju min "rapport";-) DS.

  SvaraRadera
 2. Jo, jag passar på att njuta nu när väderleken blivit lite vänligare. Igår kväll blev det växthusmåltid för första gången i år, så där 2 månader senare än vanligt. Upp och ner i åtta kilometer, är det så ni värmer upp inför matcherna?

  PS Ja, det var en fantastisk match, fotboll när den är som bäst. Du har gått ut hårt i VM-tipset ser jag. Ronaldo-klass.

  SvaraRadera
 3. Ja,, gräsmattan brukar vara det första som tar stryk men också det första att komma igen!

  SvaraRadera