Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

tisdag 11 september 2018

Dagen efter II

Jag upprepar gårdagens rubriktema och fortsätter använda bilder av min nya favoritutsikt för att  ge ytterligare liv åt mina inlägg.
Sveriges inträde i UEFA Nations League började bra och efter Viktor Claessons distinkta 2-0 i början av andra halvlek så trodde jag att Sverige skulle stänga matchen. Men, något gick helt fel och i slutminuterna kollapsade laget och en pinsam 2-3-förlust var ett faktum.
Det svenska laget igår. Några enstaka stod upp
men de flesta vek ner sig och
kom aldrig ut ur dimman.

8 kommentarer:

  1. Nu var det ju ett tag sen jag kikade in här hos dig. Blev så många kommentarer att svara på helt plötsligt att jag inte riktigt hann med mig själv, plus att jag varit i Stockholm några dagar. Men nu hoppas jag att komma i kapp.

    Här var det fotboll och val och valet som väl nuj är över för den här gången kändes ganska så dramatiskt. Hann lägga min röst till Riksdagsvalet innan jag åkte hem till Malta igen. Om fotboll vet jag inget som du vet så där har jag inte mycket att tillägga men det tar nog BP hand om 😃
    Bilden tyder på lite gråväder och att den varma sommaren är slut för den här gången. Nu ska jag gå ut med Fanny bland klipporna vid havet 🐾🐾🐕 💖
    Ha det gott där på Getingstorp! Ska försöka bli lite flitigare nu med att besöka dig och andra.

    SvaraRadera
  2. Det är alltid lika trevligt när du tittar in hos mig.
    Visst blev valet dramatiskt och dramatiken lär fortsätta nu när spelet om regeringsbildningen är igång. Det är bara att vänta och se vart det landar.
    Fotbollen, den avhandlar jag med BP som du så riktigt noterar.
    Jo, nu är gråvädret här så jag tror nog att D och Osborne gärna skulle byta med Fanny och dig när det gäller promenadväg. Ha de gott!

    SvaraRadera
  3. Hahaha! Anita verkar känna dig och mig riktigt väl vid det här laget. Å hon har ju såååå rätt, speciellt med tanke att jag ju redan igår kväll la in en kommentar hos dig:-)
    Å att förklara/ursäkta det pinsamma slutet med "alla har inte haft en riktig försäsong" - nja. Det håller liksom inte. Du har nog rätt Granen och Forsberg saknades enormt. Å där undrar jag okså vad som pågår bakom kulisserna mellan Forsberg och Janne Andersson.
    Åsså på det nederlaget av U-21 landslaget mot Turkiet. Nej, det var nog inte Sveriges dag igår.
    Just ja, glömde ju nämna skandalen i BP också. Suck och dubbelsuck...

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, Anita har koll på sina bloggkompisar. Det är mycket som pågår i sportens värld som man inte har koll på.

      Radera
  4. Ha ha kom aldrig iur dimman!!! Tur man inte så matchen då. En annna knegade...

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, du kan vara nöjd med att du slapp eländet.

      Radera
  5. Matchen pågick väldigt nära mej, bor ju ett stenkast från Friends Arena, men såg aldrig matchen, vare sig live eller på TV, maken däremot åkte iväg några stationer bort med pendeltåget och såg matchen hemma hos sin systerdotter, och blev besviken såklart...

    SvaraRadera
    Svar
    1. Matchen var ett riktigt bottennapp så du gjorde helt rätt som avstod. Aå du bor nära Friends och jobbar på NKS om jag förstått rätt. Friends och NKS, två mastodontprojekt som jag bara följt i media. Mestadels har det skrivits negativa saker om de båda, men det finns rimligen en hel del positivt att säga oxå. Din visningstur av NKS på bloggen idag andades i alla fall optimism.

      Radera