Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

måndag 10 september 2018

Dagen efter

Politiskt dödläge. Så kan väl resultatet av gårdagens val bäst beskrivas. Jag följde valvakan på TV till midnatt och det dåvarande dödläget kvarstod när jag gick upp i morse. Nu är det upp till bevis för partierna och ta konsekvenserna av det uppkomna läget. Att lägga prestige och makthunger åt sidan och fullgöra den påtagna uppgiften, att göra det bästa för Sverige.
 Lite klarare än igår morse. Kan vi oxå hoppas på
en politisk uppklarning?

8 kommentarer:

  1. Ja hjälp, vad händer nu? Man undrar ju ...

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vi är nog många som undrar. De närmast inblandade verkar ju sitta inne med lösningen. Tyvärr är det olika lösningar som presenteras. Spelet kan börja.....

      Radera
  2. Kunde inte ha sagt det bättre. Kan också berätta att vädergudarna här i Täby uppfattat situationen och till och med gråtit några skvättar. Första dagen på länge då solen inte visat sig alls. Nej, jag är inte skrockfull;-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nej, så illa kan det väl inte vara att solen slutat lysa över Sverige.

      Radera
  3. Ja, vad kommer att hända nu tro? Följer också Sollefteås vindar..

    SvaraRadera
    Svar
    1. Den som det visste. Sollefteå bevakas ju extra nu av riks-TV så läget där får man på köpet.

      Radera
  4. Om inte det räckte med valresultatet igår och soppan idag. 2-3 mot Turkiet är visserligen inte ett dugg viktigt i sammanhanget. Men vad f*n hände där. Suck och dubbelsuck. Magnus Berg borde ha slutat i landslaget precis som Toivonen gjorde- tycker jag då...

    SvaraRadera
  5. Det var pinsamt att se slutet. Berg verkar helt ha tappat stinget. Oj vad Granen och Forsberg saknades. Det var darrigt på många händer.

    SvaraRadera