Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

onsdag 19 september 2018

Septembermorgon

Sigge är min morgonkompis och vill så klart
ha min odelade uppmärksamhet.

Det ska visst bli sol idag.

D har höststädat i odlingsbänkarna.

6 kommentarer:

 1. Vilken härlig närbild på fina Sigge, har ser betydligt större ut än vad han förmodligen är :-)
  Ser ingen antydan till sol på bild två men du är ju uppe så tidigt att nattens dimma ligger kvar, ser fint ut. Och fint ser det ut när D har städat inför hösten. Själv ska jag ta mig upp på takterrassen och måla. Äntligen, efter fem års process med tvister är allt klart, igår fick vi det sista godkänt trots att någon försökte göra allt för att stoppa. Ja, klart du inte känner till detaljerna men det skulle bli väldigt lång. En del vet du ju redan. Nu ska vi försöka göra det så fint som möjligt däruppe på vårat tak och sen ska vi försöka sälja och börja om på nytt.
  Nu hoppas jag att solen lyser över Getingstorp ☀️ medan jag är tacksam över att det idag är lite moln. Att stå däruppe i 30 graders värme kan vara lite påfrestande.

  SvaraRadera
 2. När jag sätter mig vid datorn på morgonen då vill Sigge vara nära, han vill att vi börjar dagen tillsammans. Han är en brittisk korthår så han är rätt så biffig.
  Jag har förstått att ni varit del i någon form av "strid". Sånt är ju bara så tråkigt, särskilt när ingen bra lösning synes finnas i slutändan. Ni gör nog klokt i att använda er energi till att starta om på nytt. All lycka med detta! Dina förhoppningar slog in då molnen skingrat sig och solen lyser över Getingstorp just nu. Att svettas där uppe på takterassen kanske är mödan värt om ni får till det riktigt fint.

  SvaraRadera
 3. Vilken kanoooon bild på Sigge! I just det fotot är han en ren kopia av katten Gustaf (Garfield). Helt underbart - skrattade gott. Å han har ju lyckats med att få din fulla uppmärksamhet:-)
  Å visst blev det soligt, varmt OCH blåsigt idag, men vindarna var varma, och det var inga problem alls att sitta ute med bara t-shirt och sommarbyxor. Vilken (sen-)sommar:-)

  SvaraRadera
 4. Visst är han stilig vår Sigge.
  Vi får hoppas på mera sensommar.

  SvaraRadera
 5. FInfina SIGGE! Kram och sov gott!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är han go. Tack, jag har sovit gott!

   Radera