Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

måndag 22 oktober 2018

Osborne 3 år

I fredags fyllde Osborne 3 år och då hade matte så klart gjort en tårta till honom. En tårta som han efter en stunds beskådande smaskade i sig med god aptit.
Osborne väntar tålmodigt 
på mattes Varsågod! 

Mums!



6 kommentarer:

  1. Stort grattis till fina Osborne och till er som lyckliga ägare! Vad duktig han är som tålmodigt väntar på att få ta för sig av den goda tårtan.

    Fanny hamnade på hundkalas i Ta Qali parken förra veckan och där fanns en jättetårta som många hundar var väldigt sugna på. Men Fanny är kräsen och ville inte ha trots att hon blev bjuden. Hon äter sällan något alls innan det är dags för middag på kvällen. Skulle kännas bättre om hon iallafall åt lite men nej, det verkar vara tvärstopp, inte ens en godisbit vill hon ha. Men hon mår bra och det är ju viktigast för våra fyrfota familjemedlemmar 🐾🐾 🐕 💖

    SvaraRadera
    Svar
    1. Osborne är jätteduktig, men så har oxå matte tränat och lärt honom en massa. Hundar får ju sina bestämda rutiner med tiden och det viktigaste är väl att Fanny äter vid era måltider. Även om Fanny inte äter vid hundkalasen så får hon ju träffa många nya hundkompisar.

      Radera
  2. Haha, hon är helt underbar din D! Klappa och gratta vovvsingen från mig!

    SvaraRadera
  3. Visst är hon! Tack säger husse som klappar och grattar!

    SvaraRadera
  4. Stort, stort GRATTIS till Ozzy's treårsdag. Så himla söt han är och väluppfostrad. Tårtan också för den delen - ja inte väluppfostrad men väl söt:-) Dessutom såg den supergod ut. Du glömde skriva ingredienserna, eller så orkade du inte;-) Men visst är det skivor med leverpastej runtom?!

    SvaraRadera
  5. Tack säger Osborne! Som är väldigt väluppfostrad. Sådan matte sådan hund.
    Nej, det är inte leverpastej, men väl halverade prinskorvar.

    SvaraRadera