Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

torsdag 11 oktober 2018

Vrt tog brittsommaren vägen?Den där fantastiska brittsommaren som utlovades i början på veckan har inte satt några större avtryck över Getingstorp ännu. Men, idag händer det visst nåt och både sol och blå himmel visar sig.
kl. 8 .

kl. 12.
kl. 13.
kl. 14.30. Nu börjar det likna nåt.
kl. 18.00 och solen nattar.
10 kommentarer:

 1. Precis så var det hos oss igår. Nu hade inte jag samma utsikt såklart och var inte uppe klockan åtta heller, men du förstår;-) Himla roligt att följa "dagens utveckling". Här har det varit grått sedan jag gick upp, så det är inte så mycket att följa. Men jag kunde ändå konstatera att de gul- och rödfärgade träden gör sig bättre mot en grå än en blå bakgrund;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är ju roligare att följa nyanser av blått i s f nyanser av grått.

   Radera
 2. En härlig bildserie! Du skulle satt kameran på stativ så att det blev exakt samma bild men med olika färger. Eller kanske inte, de är vackra som de är, lite mer liv kanske också.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är inte mycket jag behöver göra för att få underhållning under dagen. Lite variation på bilderna får det gärna bli. Ett stativ skulle bara krångla till det och jag skulle väl snart ha snubblat omkull om jag skulle trängas med ett sänt.

   Radera
 3. Skrattar gott åt ditt svar till Emma angående stativet. Fick flera stativ i present av kompisar som ungefär tyckte som Emma eller som klagade att vissa (=många) av mina foton var oskarpa. Nu är jag inte funktionshindrad, men jag lovar att även jag skulle snubbla över benen respektive stöta till ett bordsstativ. Dessutom tar det en himla tid (överdrift) att skruva ihop kameran med stativet, å då är ju ofta motivet borta.
  Så du är inte ensam att inte vilja använda en "trebening";-)

  SvaraRadera
 4. Med bara en hand och som "enbening" har jag fullt upp med att sköta kameran och hålla mig stående.

  SvaraRadera
 5. En vacker dag till det roliga med tider. Fina bilder.

  SvaraRadera
 6. Fina bilder! Vi har haft ganska milt och soligt faktiskt, varmt för att vara denna tid på året tror jag.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är det riktigt behagligt oktoberväder.

   Radera