Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.
Nej, verkligen inte. Det värsta beviset på motsatsen är tidningen Allt om Mat där allt i stället görs så komplicerat som möjligt. Jag tycker att det ofta vilar ett löjets skimmer över de maträtter de presenterar. Men, det är jag det.Varför läser jag då tidningen? Det beror på att vi för en tid sedan tog en kort, 6 nummer, prenumeration. Det blir definitivt den sista prenumerationen på den tidningen.
Ni har fantastiska matresor! Skulle passa i en av TV-kanalerna!
SvaraRaderaEtt uppslag till en ny matserie i den uppsjö av matprogram som redan finns och där lite förnyelse skulle vara på sin plats.
RaderaTack för tipset! Kikade på receptet och har precis bestämt vad vi ska äta ikväll.
SvaraRaderaKul! Då önskar jag er en smaklig måltid!
RaderaSåg verkligen jättegott ut! Det behöver inte vara mer avancerat än så.
SvaraRaderaNej, verkligen inte. Det värsta beviset på motsatsen är tidningen Allt om Mat där allt i stället görs så komplicerat som möjligt. Jag tycker att det ofta vilar ett löjets skimmer över de maträtter de presenterar. Men, det är jag det.Varför läser jag då tidningen? Det beror på att vi för en tid sedan tog en kort, 6 nummer, prenumeration. Det blir definitivt den sista prenumerationen på den tidningen.
RaderaJag säger bara, mums!
SvaraRaderaJa, mera behöver inte sägas.
RaderaYummie, yummie! Roligt nog så åt vi också Carbonara i fredags kväll, fast den vanliga varianten. Så himla gott! Enkelt och fort går det också:-)
SvaraRaderaEnkelt, fort och gott. Kan det bli bättre.
RaderaSer väldigt gott ut! Nu undrar jag vad som finns i den istället för fläsk/bacon?
SvaraRaderaHa en trevlig kväll!
I stället för fläsk / bacon?
RaderaJag är ingen pasta fantast... men detta såg lockande ut. Tack!
SvaraRaderaHoppas att det smakar om du provar.
SvaraRadera