Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

söndag 25 november 2018

Italienskt

I fredags blev det en sväng till Italien igenD bjöd på en vegetarisk carbonara. Till det ett italienskt vin så klart, en Baroncello rosso som trivdes mycket bra ihop med carbonaran.
Mums!

14 kommentarer:

  1. Ni har fantastiska matresor! Skulle passa i en av TV-kanalerna!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ett uppslag till en ny matserie i den uppsjö av matprogram som redan finns och där lite förnyelse skulle vara på sin plats.

      Radera
  2. Tack för tipset! Kikade på receptet och har precis bestämt vad vi ska äta ikväll.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Kul! Då önskar jag er en smaklig måltid!

      Radera
  3. Såg verkligen jättegott ut! Det behöver inte vara mer avancerat än så.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nej, verkligen inte. Det värsta beviset på motsatsen är tidningen Allt om Mat där allt i stället görs så komplicerat som möjligt. Jag tycker att det ofta vilar ett löjets skimmer över de maträtter de presenterar. Men, det är jag det.Varför läser jag då tidningen? Det beror på att vi för en tid sedan tog en kort, 6 nummer, prenumeration. Det blir definitivt den sista prenumerationen på den tidningen.

      Radera
  4. Yummie, yummie! Roligt nog så åt vi också Carbonara i fredags kväll, fast den vanliga varianten. Så himla gott! Enkelt och fort går det också:-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Enkelt, fort och gott. Kan det bli bättre.

      Radera
  5. Ser väldigt gott ut! Nu undrar jag vad som finns i den istället för fläsk/bacon?
    Ha en trevlig kväll!

    SvaraRadera
  6. Jag är ingen pasta fantast... men detta såg lockande ut. Tack!

    SvaraRadera
  7. Hoppas att det smakar om du provar.

    SvaraRadera