Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

fredag 14 juni 2019

Det behövs så lite......

En väldoftande schersminkvist hade D placerat 
på mitt skrivbord i morse. Det gjorde mig glad.


6 kommentarer:

  1. Schersminer doftar så gott! Helt fantastiska! Och attans vad de kan växa. Men det är tacksamma, bara att kapa vid fotknölarna så kommer de igen ännu fylligare!

    Du borde kika in hos mig i dag! Kanske det inte är något som passar herrn, men kanske damen i hushållet?
    Jag vet, jag spammar alla just nu men jag hoppas jag är förlåten!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Schersmin ska det vara så klart. Vi har en ENORM buske vid övre parkeringen som blommar just nu och sprider väldoft vida omkring.

      Så du har öppnat butik. Kul. Lycka till med affärerna.

      Radera
  2. Mmmmhhhhhh!!! Älskar den doften! Å vilken fin gest av D. Vilken fru du har. Ja, vilken man hon har ska jag väl också lägga till:-)

    PS. Såg du England-Argentina? Vilken målvakt Argentina har. Hon imponerade, vilket inte det engelska landslaget gjorde. Efter deras öppningsmatch mot Skottland hade jag förväntat mig mycket mera. Kul att Japan börjar närmar sig formen som förde laget till final för fyra år sedan:-) DS.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, D är fantastisk.

      PS. Det var fotbollsfritt igår Det blev en jättesen grekisk middag, keftedes med grekisk potatissallad, i glasverandan i stället. En underbar sommarkväll.

      Radera
  3. Denna årstid...sååå ljuvlig!
    Fortsätt njut!!!

    SvaraRadera