Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

onsdag 3 juli 2019

Liv på besök

Liv kommer och hälsar på oss och övernattar då och då. Så som nu i helgen som gick. Här på Getingstorp finns massor för Liv att göra, inte minst gillar hon att hjälpa mormor i trädgården. Däri ingår  bl. a. att titta till och sköta om de egna jordgubbarna och smultronen. Den här gången följde hon oxå med mormor till en granne som har höns. Det tyckte hon var riktigt spännande.

Det händer jättemycket i hennes utveckling från gång till gång jag träffar henne och det är en ren fröjd att få vara med om allt detta.

En rejäl frukostmacka ska det vara.
Ost är påläggsfavoriten.

Smaskens Mormor!

Oj då, nu tappade jag visst min
lilla röda vattenkanna.


Förlåtligt, jag hade ju bråttom till Mormor.


Solhatt hör sommaren till

Med mormor och hälsar på grannens höns.

Så spännande!

Hej då hönsen, jag kommer tillbaka!


8 kommentarer:

 1. Sååååå himla söt hon är. Å även om hon har blivit stor, så har hon kvar sina bedårande vackra ögon. Näst sista bilden är en absolut höjdare:-)

  PS. Nu till tv-soffan, sju minuter kvar till avspark. Nu håller vi tummarna:-) DS.

  SvaraRadera
 2. Sötast i världen tycker mormor och morfar.

  PS Nu började andra halvlek. Puh!!!

  SvaraRadera
 3. Svar: F********************************n också. 0-0 efter full tid kunde lika gärna ha varit 1-1 med tanke på ribbskotten båda lagen hade. Ärligt talat så tyckte jag att Sverige var det bästa laget, men som vi alla vet är det målen som räknas. Men jag tror att vi kan vinna mot England, hoppas bara att Asllanis skada inte är allvarlig. Hon kämpade ju som ett djur i den matchen och fick många smällar som hon liksom verkade bara skaka av sig. Vilken tuff tjej!

  Nilla Fischer hade en mindre bra dag på jobbet, eller rättare sagt hon hade en urusel dag. Tyckte att Hedvig gjorde en bra match. Målet ja, hade hon varit Hollands viga och spänstiga målvakt hade hon nog tippat ut segermålet mot stolpen. Tyckte hon "ryggade tillbaka" en aning där. Men, men...

  SvaraRadera
 4. Det var surt. Efter första halvlek trodde jag att Sverige skulle vinna, men det är ju målen som räknas. Jag kan förstå om tjejerna är besvikna, det här var ju sista chamsen för många.

  SvaraRadera
 5. En underbar som bildserie på en liten tjej som upptäcker naturen i sommarskrud! Hon är en läckerbit, den lilla Liv!

  SvaraRadera
 6. Så söt man kan vara då. Mormor och morfar är stolta nu va? Fina bilder.

  www.nacka144.se

  SvaraRadera