Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

fredag 5 juli 2019

Underbart är kort


När jag fick den här bilden av D så kom rubriken 
som "ett brev på posten".

6 kommentarer:

 1. Hahaha! Här är det tre saker jag osökt tänker på:

  1. Magnus Ugglas låt, såklart!

  2. "Kortväxta" blommor.

  3. En kort sommar som åtminstone i nollåttaland gick på semester den 30 juni;-)

  PS. Imorgon gäller det. Blir det ett brons? Vad tror du? DS.

  SvaraRadera
 2. Ugglalåten minns jag inte, men googlade förstås och har nog hört den nån gång tidigare. Minnet är oxå kort ibland.

  Det är klart att det blir brons i morrn om nu inte Ellen White gör som hon brukar.

  SvaraRadera
 3. Svar: De första 20 minuterna var de bästa jag sett ett svenskt landslag spela. Säger bara Blackstenius och framförallt Duracellkaninen och målskytten Jacobsson. Den tjejen är fenomenal! Kul att Asllani fick göra 1-0 innan hon tvingades kasta in handduken efter smällen i semin. Åsså kan laget ju också tacka Nilla Fischers (vinnar-)skalle när hon nickade bort bollen på mållinjen i slutet av matchen.

  Kul att statsministern var på plats. Å så han måste ha svettats i begravningskostymen. Ja, det måste nog FIFA presidenten Infantino också ha gjort - svettats alltså.

  Bronset som tjejerna grävde i Frankrike var välförtjänt så som laget har växt under turneringen. All heder till gänget och den så otroligt sympatiska Peter Gerhardsson med bl a ett förflutet som spelare i Hammarby:-)

  PS. Och med lite tur är eran Hedvig över efter det här mästerskapet. Idag var hon iofs bra på inlägg och höjdbollar (utom en gång där hon "simmade i luften", men utflykterna utanför straffområdet var ju livsfarliga, "Grobelaar-varning" över dessa utrusningar. Skulle vara skoj att se hennes efterträdare i aktion. Även Fischer borde ta sig en funderare, några riktigt misslyckade uppspel där, men hon blev ju ändå hjälte. Det gäller även Seger. Fantastiskt med 200 landskamper, men hon gjorde alltför många "enkla" misstag i de senaste två matcherna. Vad tycker du? DS.

  SvaraRadera
 4. Jag håller med dig i allt du skriver och behöver inte ytterligare utveckla min syn på matchen.

  Jag tycker att trion Seger, Fischer, Lindahl gjort utmärkta insatser för Sverige, men nu är det nog klokt att lägga av.

  SvaraRadera
 5. Jag åller med dig helt och hållet! :)

  SvaraRadera