Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

onsdag 27 oktober 2021

Tredje dosen

Min tillvaro är om möjligt stillsammare än tidigare så det gäller att passa på att skriva ett inlägg när det händer nåt utöver det vardagliga.


Som igår då jag fick den tredje sprutan mot Covid-19. Efter två med Pfizer vaccin var det nu dags för Moderna. Ibland kan det vara bra att vara till åren kommen, som i detta sammanhang då jag hamnar långt fram i kön.

Att samhället börjat återgå till det normala känns bra även om jag inte är ute och märker så mycket av det. Jag ser det däremot när jag tittar på fotboll och ishockey på TV. Så härligt det är att se välfyllda läktare igen.

På tal om välfyllda läktare så lär det väl dröja innan vi ser det på Behrn arena då Örebro SK nu är på väg ut ur fotbollsallsvenskan. Måndagens förlust , 1-2 mot Degerfors,  var nog nådastöten.

6 kommentarer:

 1. Grattis till spruta nummer 3! Märkligt att man inte valde att fortsätta med Pfizer. Men det blir nog bra det.
  Håller helt med dig. Det är en fröjd att kolla fotboll, både CL, PL, landslagsfotboll på dam- och herrsidan samt en och annan match från spanska och italienska ligan. Nästan så man är utsvulten efter 18 månaders fotboll utan publik.
  Att Örebro ryker är rätt tragiskt tycker jag. Att Degerfors troligen klarar sig - ja, Ralf Edström lär applådera antar jag. Tyckte det var URDÅLIG att Degerforsspelaren eggade fansen med "Hata Örebro". Botten i mina ögon. Inte ens adrenalinkicken kan förlåta ett sådant övertramp. Vad ska ungdomar/barn tänka om det? Det är så man fostrar hat både på planen men mest utanför. Killen som startade det hela borde stängas av resten av säsongen.
  Måstge säga att det har blivit riktigt roligt att kolla dammatcher också. Så spelet har utvecklats de senaste fem till tio åren. Så glädjande att se för en gammal "pionjär".

  PS. Om du behöver/vill ha lite bloggfoder så kommer en idé här. Skulle gärna vilja veta hur en vanlig dag på Sirishof ser ut för dig. Vad gör du om dagarna/kvällarna? Kan tänka mig att vi är fler som är lite nyfikna där. DS.
  Ishockey är jag dålig på. Följer bara highlights i Sportnytt

  SvaraRadera
 2. Tack! Jag känner mig väl skyddad.
  Det där "hata Örebro-tilltaget" var sällsynt korkat.. Lite ödets ironi att just Degerfors gav ÖSK nådastöten, men att det blir respass är inte helt oväntat då ÖSK lindansat rätt många säsonger.
  Jag förstår att du som "pionjär" gläds extra åt damfotbollens positiva utveckling.
  PS Jag ska bjuda på ett "endagpåSirishof"inlägg vad det lider.-

  SvaraRadera
 3. Grattis till tredje dosen!
  Sköt om dig!

  SvaraRadera
 4. Bra med en tredje spruta! Skönt med extra skydd i dessa tider!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det känns tryggt. I förrgår fick jag oxå influensavaccin så här blir jag väl skyddad.

   Radera