Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

måndag 13 juni 2011

Spännande Pingstmat

Här är några av de rätter D undfägnat mig med under Pingsthelgen. Att njuta av god mat tar sin tid så därför har bloggandet fått stå tillbaka i helgen. Har ännu inte gjort alla inställningar på den nya kameran så därför inga bilder.

- Körsbärssallad.
ruccola
färska körsbär
fetaost
salta mandlar
dressing

- Oregano o limemarinerat grillat lammspett med kyld tomatsallad.
lammstek
lime
oregano
tomater
basilika

- Sparris o potatissallad med myntayoughurt.
färskpotatis
grön sparris
grekisk youghurt

- Melon med youghurt, honung, pistagenötter.

- Osttårta
Saint Agur, Mascarpone, danskt rågbröd, fikonmarmelad, färska fikon, philadelphiaost, gröna vindruvor.

- Hembakt grekiskt lantbröd.

- Hemgjord jordgubbsglass.

3 kommentarer:

  1. Smaskens, smaskens som vanligt! Vad fint du gjort på din blogg! Var fint förut också, men det är ju alltid kul med lite förändring! Tack så mycket också för att min blogg finns med på din blogglista! :)

    SvaraRadera
  2. eva i Aten:Ja visst är det kul med förändring . Dessutom, som Tina skrev häromdagen:
    "Förändring är det enda tecknet på att man lever". Med den devisen klingande i huvudet så måste förändring uppmuntras.
    Nu är mina Bloggerproblem lösta.

    SvaraRadera
  3. Ojj, det vattnas i munnen. Såklart bloggandet får vänta när man njuter av såna goda rätter.

    SvaraRadera