Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

söndag 20 december 2015

check!

Så var då sista handen lagd vid årets julkort. Numera så skickar jag julkorten via internet och Postens tjänst Riktiga vykort.  Väldigt smidigt för mig som inte kan irra omkring där ute i julbrådskan.Julkorten som jag skickade ser du här nedan.
Jens , Josef och Jonke i Bergslagskaminen.

Julgranen i glasverandan.

4 kommentarer:

 1. Nu förstrår jag att det har varit tyst här hela dagen. Du har pysslat med nå't tekniskt alltså och lyckats väldigt bra kan jag säga. Duktig pojk:-)

  Å nu ska du få skratta lite - jag menar i samband med "julkortstillverkningen" alltså. Jag gjorde olika versioner av julkort:
  1. Den handskrivna varianten till utlandet som jag postade idag. Japp, jag gillar faktiskt handskrivna julkort, å jag hoppas få några själv. Julkorten jag sikckade iväg var uteslutande köpte av Mun- och fotmålarna (http://www.mof.se/), inte min smak direkt, men jag har "sponsrat" dom in många år.

  2. Har även gjort två "elektroniska" varianter på olika språk i Photoshop om jag har svårt att välja mellan...

  Är vi synkade eller;-) Men du lär nog få ett av varianterna... tror jag-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det tar sin tid med sånt här julpyssel. Jag tycker oxå bäst om handskrivna julkort, men den varianten funkar inte längre för mig som enarmad.

   Radera
 2. Nya möjligheter öppnar sig hela tiden med teknikens hjälp!
  Dina julkort är riktigt fina!

  SvaraRadera