Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

tisdag 19 januari 2016

Julklappsdags igen

Igår kväll levererade Marcus en av våra julklappar. En mycket välkommen julklapp som innebär att D inte behöver tänka på veckans matsedel för oss. Vi fick nämligen en vegetarisk matkasse från City Gross.
Just nu minus 20°. 
Två mat"kassar" fixar veckans matsedel. 

I den ena var det matvaror och recept.

I den andra förbrukningsvaror.

Några nya vegetariska rätter blir det denna vecka.

10 kommentarer:

 1. Intressant att prova, och intressant att höra vad ni tycker! Är det under en vecka ni ska testa eller?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, vi testar en vecka, återkommer med omdöme.

   Radera
 2. Vilken spännade julklapp ! Hela veckans matsedel klappad o klar ;-) Ska bli intressant att läsa vad ni tyckte. Själv tycker jag väldigt mycket om buketten med rosa tulpaner som lyser upp så fint på den första bilden :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det var en bra julklapp. Spännande att prova så får vi sedan se vad vi tycker.
   Jag älskar tulpaner så jag förstår dig.

   Radera
 3. Hej Steve, Vet inte hur jag bar mig åt men bilden i högerpanelen, 365 Foton har hamnat fel. Den ska visa mitt senaste inlägg och jag hoppas den byter. Kan inte göra något åt det men det är inte snyggt så du kan ju ta bort tills vidare om den inte byter av sig själv eller kanske redan gjort det när du läser det här. Nu tar jag en kortare paus då jag inte kommer att ha tillgång till min dator de närmsta dagarna. Önskar dig en riktigt bra dag :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja du, ibland vet inte heller jag vad som händer när jag redigerar bloggen. Bilden stör inte alls så den får ligga kvar så får vi väl se om den byter av sig själv. Ha de gott dina datorfria dagar!

   Radera
 4. Kul att City Gross gör vegetariska matkassar. Å det är ju alltid roligt med nya recept som förhoppningsvis inspirerar. Ska bli spännande att läsa ditt omdöme.

  Då är ju inte bara veckans matsedel klar utan även bloggens;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Började idag med omelett i ugn med sockerärtor och broccoli. Smakade gott och räcker till ytterligare en måltid.

   Radera
 5. Det ska bli väldigt intressant att höra omdömet! Om den är bra så är det ju dessutom extra bra just med tanke på kylan att inte behöva bege sig till affären.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Väldigt fräscha råvaror är första intrycket. Testat omelett idag. VG, men så var det ju D som lagade den oxå.

   Radera