Det har inte varit så många måltidsinlägg på sistone så därför bjuder jag idag på lite smått & gott från Påskhelgen.
Galette med chevre, valnötter och spenat. |
Ägg och sill hör Påsken till. |
Dukat till familjemiddag på Påskafton. |
Tilltugg innan middagen. |
Grönsakswok med glasnudlar och cashewhummus |
Budapeststubbe |
Helgens fisk: Italiensk torskfilé i foliepaket. |
Oj vad mycket godsaker! Vi har faktiskt inte ätit så mycket klassisk påskmat i år. Jag gillar ju sill och sånt, men det har inte blivit av. Kanske för att vi åt på restaurang med mamma. Och kanske för att jag dras med magont som kommer och går... Idag har vi i alla fall planerat att laga laxfärsbiffar med klyftpotatis, aioli och broccoli
SvaraRaderaEr middag idag låter god, hoppas det smakar/smakade.
RaderaSå skönt med Sigge! Man blir så obeskrivligt glad när dom piggnar på sig och blir som vanligt igen.
SvaraRaderaOch vilken mat, så mycket gott!
Agneta
Ja, det är en oerhörd lättnad att Sigge återhämtat sig.
RaderaD bjuder som alltid på nåt extra.
För varje bild säger Jan, å det ser gott ut./Anna
SvaraRaderaÅ Jan, du ser rätt!
SvaraRaderaÅ varför blev jag helt plötsligt så himla sugen på en äggmacka med sill på mörkt bröd... Mums säger jag bara:-)
SvaraRaderaÅ jag älskar glasnudlar, men har då aldrig lyckats med att få dom att inte klibba ihop. Har lika lite lycka med risnudlar också...
Verkligen en otroligt fin Påskmeny:-)
Kan man inte åka till Spanien så får man se till att fixa det bra på hemmaplan.
Radera