Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

måndag 28 mars 2016

Påskmat

Det har inte varit så många måltidsinlägg på sistone så därför bjuder jag idag på lite smått & gott från Påskhelgen.


Galette med chevre, valnötter och spenat.

Ägg och sill hör Påsken till.

Dukat till familjemiddag på Påskafton.

Tilltugg innan middagen.

Grönsakswok med glasnudlar
och cashewhummus

Budapeststubbe

Helgens fisk: Italiensk torskfilé i foliepaket.

8 kommentarer:

  1. Oj vad mycket godsaker! Vi har faktiskt inte ätit så mycket klassisk påskmat i år. Jag gillar ju sill och sånt, men det har inte blivit av. Kanske för att vi åt på restaurang med mamma. Och kanske för att jag dras med magont som kommer och går... Idag har vi i alla fall planerat att laga laxfärsbiffar med klyftpotatis, aioli och broccoli

    SvaraRadera
    Svar
    1. Er middag idag låter god, hoppas det smakar/smakade.

      Radera
  2. Så skönt med Sigge! Man blir så obeskrivligt glad när dom piggnar på sig och blir som vanligt igen.
    Och vilken mat, så mycket gott!
    Agneta

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, det är en oerhörd lättnad att Sigge återhämtat sig.
      D bjuder som alltid på nåt extra.

      Radera
  3. För varje bild säger Jan, å det ser gott ut./Anna

    SvaraRadera
  4. Å varför blev jag helt plötsligt så himla sugen på en äggmacka med sill på mörkt bröd... Mums säger jag bara:-)

    Å jag älskar glasnudlar, men har då aldrig lyckats med att få dom att inte klibba ihop. Har lika lite lycka med risnudlar också...

    Verkligen en otroligt fin Påskmeny:-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Kan man inte åka till Spanien så får man se till att fixa det bra på hemmaplan.

      Radera