Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.
måndag 15 maj 2017
Greklandsinspirerat
När jag fyller år den 17 maj så brukar jag alltid önska mig en måltid med grekisk anknytning. I år började vi lite tidigare med det grekiska då D igår till söndagsmiddag bjöd på en förstärkt grekisk sallad. Det innebar oxå att vi grillade för andra gången i år liksom vi intog årets andra växthusmåltid.
Låter så härligt och ser underbart gott ut. Ni har dessutom en riktigt snygg och stadig grill ! Till skillnad mot vår som mer liknar en grill för camping men gott blir det ändå :-) Fast vi har som sagt inte kommit lika långt som ni när det gäller premiärer.
Andra växthusmiddagen - GRATTIS! Jag vet ju hur mycket du njuter av dessa. Å om det hade varit Halloumi på grillen i stället för quornefiléer hade jag huggit in där;-)
Härliga tider som stundar alltså!
SvaraRaderaJajamän!
RaderaLåter så härligt och ser underbart gott ut. Ni har dessutom en riktigt snygg och stadig grill ! Till skillnad mot vår som mer liknar en grill för camping men gott blir det ändå :-) Fast vi har som sagt inte kommit lika långt som ni när det gäller premiärer.
SvaraRaderaJa, den grillen står stadigt, men så är den oxå egendesignad och hemmabyggd. Idag har vi ännu en premiär.
RaderaEr grill är verkligen ett mästerverk!
SvaraRaderaJag är benägen att hålla med dig.
RaderaAndra växthusmiddagen - GRATTIS! Jag vet ju hur mycket du njuter av dessa. Å om det hade varit Halloumi på grillen i stället för quornefiléer hade jag huggit in där;-)
SvaraRaderaTack! Ja, det här är högtidsstunder för mig. Quornfileérna var helt ok, men visst är halloumi vassare.
Radera