Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

lördag 10 oktober 2020

Dussinet fullt

Ett stånd potatis som D tog upp till middan 
igår på Getingstorp.


Idag är det 12 år sedan jag startade min blogg. Mitt första inlägg var föga upphetsande och får väl betraktas som en högst trevande början. Från dessa första stapplande steg så blev gången allt stadigare ( bloggens, inte min ) och det har blivit ett antal både tänk- och minnesvärda inlägg genom åren. Dessutom har jag fått härliga bloggkompisar som på olika sätt kommit att betyda mycket för mig.

Tycker du att bilden ovan är malplacerad så må det vara så. Men, det var ju ändå på Getingstorp bloggen föddes.

4 kommentarer:

 1. Grattis på bloggfödelsedagen!
  Bilden är underbar.
  Sköt om dig!

  SvaraRadera
 2. Tack! Tänk att en bunke nyupptagen potatis kan vara så tilltalande.

  SvaraRadera
 3. Stort, stort GRATTIS till tolvåringen! De duggar tätt med födelsedagar hos dig;-)
  Vi började alltså nästan samtidigt men "lärde känna varandra" senare. Kommer du ihåg när du eller jag snubblade över varannans bloggar? Det är definitivt ett tag sedan. Och du har verkligen utvecklat ditt bloggande, speciellt vad gäller bilderna. Texterna har ju alltid vara läsvärda.
  Älskar din skål med färskpotatis, det är ju ändå Getingstorp som fick dig att blogga:-)

  SvaraRadera
 4. Tack!
  Mitt minne är inte så gott så att jag kommer ihåg när vi snubblade över varandras bloggar, men ett antal år sedan är det allt.
  Potatisbunken har definitivt sin berättigade plats i inlägget för visst var det så att det var Getingstorp som fick mig att börja blogga.

  SvaraRadera