Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

torsdag 5 augusti 2010

Nu kryddas valrörelsen

Avhopp från Miljöpartister från de rödgröna till Alliansen. Se där, en ny krydda i valrörelsen.Jag tror att detta bara är början på ett antal kryddade händelser som vi kan se framför oss inför valet den 19 september.

Jag tror att det är välgörande för valet att blocken inte cementeras alltför tidigt.

Att avhoppet sker i Maria Wetterstrands hemkommun Botkyrka är intressant. Kanske mera ett uttryck för den s. k. "kungliga svenska avundsjukan" än ett uttryck för en genomtänkt politisk strategi.

1 kommentar:

  1. Christian F (08 i öret)5 augusti 2010 23:28

    De vänder kappan efter vinden och är ebart intresserade av att sko sig själva. Har du aldrig undrat över varför de ofta byter till högt betalda jobb i t ex EU, FN, landsting, statliga verk, rättsväsende och kommun? Har du aldrig undrat över varför fifflare (t ex som Mona och pedofilerna i rättsväsendet) aldrig åker dit annat än vanligt folk? Säg den äggbonde som jobbar hårt enbart för sina höns skull och låter dem springa runt i sin inhägnad varpå de benämns som "fria". Existerar det en sådan??? Öpnna ögonen NU. Inse att du är boskap och inget mer än så i deras ögon. Du är en underbar, gudomlig människa min vän. Peace!

    SvaraRadera