I Sinnesrorummet fördriver vi fredagskvällarna. |
Igår bjöd D på en ny variant av bakad potatis. Först ugnsbakade hon 4 potatisar, sedan skar hon av ett lock från potatisarna och gröpte ur dem. Inkråmet blandade hon med två olika röror som sedan potatisarna fylldes med. Den ena röran bestod av räkor, senap, dill, rödlök och creme fraiche, den andra av Saint Agur, vitlök, stekt spenat och creme fraiche. En enkel, utsökt god och mättande middag.
Utsökt god bakad potatis. |
Med den fina "uppladdningen" förstår jag mycket väl att du sover bäst just dessa nätter. Middagen gillar jag skarpt. Tänkte spontant på att man ju ofta äter avokado just med snarlika fyllningar. Så varför inte potatis. Smart! Låter riktigt gott!
SvaraRaderaÄta gott och sedan sova gott, vad mera kan jag önska?
SvaraRaderaBakad potatis på ert sätt låter som en stjärna eller två i Guide Michelin......
SvaraRaderaDet är verkligen fredagsmys ni har
Ja, den potatisvarianten blev en fullträff.
Radera